Realme GT Neo6 SE Serfika Alırken Görüldü

Realme GT Neo6 SE

Çok yakında resmi olarak tanıtılacak olan Realme GT Neo6 SE, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Çinli telefon üreticisi Realme, yeni akıllı telefonu GT Neo6 SE’nin lansmanını önümüzdeki hafta gerçekleştirecek. Henüz net bir tarih verilmemiş olsa da telefonun önümüzdeki hafta içinde tanıtılacağı Realme yönetimi tarafından açıklandı. Biz telefonun lansmanı için beklerken, Realme GT Neo6 SE bu kez de TENAA’da görüldü.

Realme GT Neo6 SE, Qualcomm’un kısa süre önce tanıttığı Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanan ilk telefonlardan biri olacak. 4nm teknolojisiyle geliştirilen bu yonga setinin Snapdragon 8 Gen 3’e yakın bir performans sunacağı söyleniyor. Telefonun en üst versiyonunda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Ancak telefonun daha düşük RAM ve depolama alanına sahip, daha düşük fiyatlı versiyonları da olacak.

Realme GT Neo6 SE, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. BOE 8T LTPO panel kullanması beklenen bu AMOLED ekranın çözünürlüğü henüz kesinleşmedi. Ancak Full HD+ ile QHD+ arasında bir yerde olacağı düşünülüyor. Telefon, 6000 nite ulaşan maksimum parlaklığıyla oldukça parlak bir ekrana sahip olacak.

Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Telefonda 100 W hızlı şarj özelliği bulunuyor. Telefon hakkında ortaya çıkan bir diğer detay da OIS destekli 50 megapiksellik bir ana kameraya sahip olacağı. Diğer kamera özellikleri ise henüz netlik kazanmış değil.

Realme GT Neo6 SE

 

PlayStation Plus’ın Nisan Oyunları Açıklandı