PlayStation Plus şubat oyunları belli oldu

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın şubat ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Oyunların toplam değeri bin TL’yi buluyor.

Bildiğiniz gibi Sony, her ay abonelerine iki ya da üç oyunu ücretsiz olarak verdiği ve zaman zaman özel indirimler sunduğu PlayStation Plus servisini, geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdü. Netflix’in oyunlara özgü versiyonu gibi tanımlayabileceğimiz bu sistemde, PlayStation Plus’ın yeni paketlerinden birini alarak platforma abone olan oyun severler, yüzlerce oyuna erişim sağladı.

PlayStation Plus, bu yeni paketleriyle Game Pass benzeri bir platforma dönüşmüş olsa da aslında en düşük fiyatlı paketi olan Essential paketiyle eskiden verdiği hizmeti de vermeye devam ediyor. Essential paketini kullanan oyun severler, her ay iki ya da üç ücretsiz PlayStation 4/5 oyununa ücretsiz olarak sahip oluyor.

yeni Mafia oyunu

Bu uygulaması kapsamında her ay olduğu gibi şubat ayında da birkaç oyunu ücretsiz olarak PlayStation sahipleriyle buluşturacak olan PS Plus, şubat ayı oyunlarını açıkladı. Bu ay tüm PS Plus üyelerine ücretsiz olarak sunulacak oyunlar Evil Dead: The Game, OlliOlli World ve Mafia: Definitive Edition oldu. Bunların yanı sıra Destiny 2: Beyond Light adlı Destiny 2 oyununa ait ek paket de ücretsiz olarak oyun severlere sunuluyor.

PlayStation Store’daki toplam değerleri bin TL’yi bulan bu üç oyun ve bir ek paket, bugünden itibaren kütüphaneye eklenebiliyor. PS Plus abonelerinin şubat ayı oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekleri son tarih ise 6 Mart.

ChatGPT büyüme hızıyla tarihe geçti