iQOO Neo 7 performansı ortaya çıktı

iQOO Neo 7 SE

Yeni bir akıllı telefon alacak ancak fiyat olarak daha makul bir cihaz düşünecek olanların aklına gelen ilk markalardan biri olan iQOO’nun yeni akıllı telefonuna dair çok önemli bilgiler sızdırıldı.

iQOO Neo 7 performansı ortaya çıktı. Akıllı telefon dünyasında onlarca farklı marka ve yüzlerce farklı cihaz bulunmakta. Bu cihazlardan bazıları yüksek donanım ve performans bileşenleriyle çok yüksek fiyatlara satılırken, kimileri ise daha mütevazi donanımlar eşliğinde daha uygun fiyatlara satılabilmekte. İşte fiyat performans cihazı olarak adlandırılan bu telefonları üreten en önemli şirketlerden biri de Çinli iQOO.

iQOO 11 Pro

Son zamanlarda piyasaya sürdüğü pek çok akıllı telefon modeli ile adından bahsettiren iQOO şimdilerde Neo 7 modeliyle gündeme geliyor. 16 Şubat’ta resmi tanıtımının yapılması beklenen telefonun internete sızan AnTuTu test sonuçları ise, son derece güçlü bir cihazla karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor.

iQOO 11 1

iQOO Neo 7 performansı ortaya çıktı

Yonga seti tercihini Dimensity 8200’den yana kullanan iQOO Neo 7, girdiği performans testinden toplam 862.438 puan almayı başardı. Modelin selefi konumunda olan iQOO Neo 6’nın Dimensity 8100 yonga setine sahip versiyonunun 710.269 puan, Snapdragon 870 yonga setine sahip versiyonunun ise 728.976 puan aldığı düşünüldüğünde, Neo 7’nin son derece iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz.

iqoo neo 7

Ayrıca sızıntılara göre bu telefonun 8GB / 12GB / 16GB olmak üzere üç farklı RAM ve 128GB  / 256GB / 512GB olmak üzere yine üç farklı dahili depolama alanı seçeneğiyle satışa sunulacağını da hatırlatalım.

Virüslü şarkı kabusu geri döndü! Sakın dinlemeyin!