PlayStation Plus’ın Eylül Oyunları Neler Olacak?

quidditch champions 2

PlayStation Plus’ın eylül ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Dikkat çekici bir oyun, çıktığı gün PS Plus’a geliyor.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ayın başında üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor.

Artık eylül ayına girmemizle birlikte, Sony’nin bu ay PlayStation Plus abonelerine vereceği oyunlar da belli oldu. Bu ay oyunseverleri dikkat çekici üç oyun bekliyor. Üstelik bunlardan biri daha çıktığı gün PS Plus’a geliyor. 3 Eylül’de oyunseverlerle buluşacak olan Harry Potter: Quidditch Champions, aynı gün PlayStation Plus kullanıcılarına ücretsiz olarak verilecek. Eylül ayı oyunlarında ona eşlik edecek iki oyun ise popüler beyzbol oyunu MLB The Show 24 ve oldukça olumlu yorumlar alan Little Nightmares II olacak.

PlayStation Plus Eylül 2024

PS Plus üyelerinin 3 Eylül’den itibaren oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri bu üç oyun, PS Plus abonelikleri devam ettiği sürece onların olacak.

3 Eylül’de yeni oyunların gelecek olması, ağustos ayının PS Plus oyunlarını almak için de artık son iki güne girdiğimiz anlamına geliyor. PS Plus’ın ağustos ayı oyunları olan Lego Star Wars The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy’s Security Breach ve Ender Lilies: Quietus of the Knights’ı ücretsiz almak için artık son saatlere girmiş durumdayız.

ChatGPT Kullanıcı Sayısını İkiye Katladı