PlayStation Plus kasım oyunları belli oldu

nioh 2

PlayStation Plus’ın kasım ayında abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Sony bu ay Harry Potter hayranlarını sevindirecek.

Bildiğiniz gibi Sony, her ay abonelerine iki ya da üç ücretsiz oyun verdiği ve zaman zaman özel indirimler sunduğu PlayStation Plus servisini, kısa süre önce Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdü. Netflix’in oyunlara özgü versiyonu gibi tanımlayabileceğimiz bu sistemde, PlayStation Plus’ın yeni paketlerinden birini alarak platforma abone olan oyun severler, yüzlerce oyuna erişim sağlıyor.

PlayStation Plus, bu yeni paketleriyle Game Pass benzeri bir platforma dönüşmüş olsa da aslında en düşük fiyatlı paketi olan Essential paketiyle eskiden verdiği hizmeti de vermeye devam ediyor. Essential paketini kullanan oyun severler, her ay iki ya da üç ücretsiz PlayStation oyununa ücretsiz olarak sahip oluyor.

PlayStation Plus

PS Plus’ın kasım ayı oyunları henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da her ay olduğu bu ay da resmi açıklama gelmeden günler önce PS Plus oyunlarının hangileri olacağı sızdırıldı.

PS Plus’ın kasım ayında ücretsiz olarak vereceği üç oyun: Lego Harry Potter Collection, Heavenly Bodies ve Nioh 2 Remastered olacak. Bu üç oyun, 1 Kasım’dan itibaren PS Plus aboneleri için ücretsiz erişime açılacak.

Nioh 2 Remastered, 2017 yılında çıkan tek kişilik RPG oyunu Nioh’un devam oyunu. The Lego Harry Potter Collection’da ise Lego Harry Potter: Years 1-4 ve Lego Harry Potter: Years 5-7’nin remastered versiyonları yer alıyor.

Mark Zuckerberg’e Meta yatırımcılarından uyarı geldi