PlayStation Plus’ın temmuz oyunları belli oldu

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın temmuz ayında tüm abonelere ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Sony bu ay Call of Duty sürpriziyle oyuncuları sevindirecek.

Bildiğiniz gibi Sony, her ay abonelerine iki ya da üç oyunu ücretsiz olarak verdiği ve zaman zaman özel indirimler sunduğu PlayStation Plus servisini, geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdü. Netflix’in oyunlara özgü versiyonu gibi tanımlayabileceğimiz bu sistemde, PlayStation Plus’ın yeni paketlerinden birini alarak platforma abone olan oyun severler, PS Plus’ın oyun kataloğundaki yüzlerce oyuna erişim sağlıyor.

PlayStation Plus, bu yeni paketleriyle Game Pass benzeri bir platforma dönüşmüş olsa da aslında en düşük fiyatlı paketi olan Essential paketiyle eskiden verdiği hizmeti de vermeye devam ediyor. Essential paketini kullanan oyunseverler, her ay üç PlayStation 4/5 oyununa ücretsiz olarak sahip oluyor. Her ayın başında verilen bu ücretsiz oyunlar, PlayStation Plus aboneliği devam ettiği sürece bu oyuncuların kütüphanesinde kalıyor.

PS Plus’ın temmuz ayında oyunseverlere sunacağı üç oyun da belli oldu. Geçtiğimiz NBA 2K23’ü ücretsiz vererek oyunseverleri sevindiren Sony, bu ay da dikkat çekici bir yapımı ücretsiz oyunları arasına katarak bu trendi sürdürdü.

call of duty black ops cold war

PS Plus’ın bu ay tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacağı üç oyunun başında Call of Duty: Black Ops Cold War geliyor. Sony, NBA 2K23’ten sonra şimdi de 600 TL’lik bu Call of Duty oyununu PS Plus abonelerine sunarak, bu servisin dikkat çekici oyunları da ücretsiz olarak verebileceğinin bir nevi altını çizmiş oldu.

Bu ay Call of Duty: Black Ops Cold War’un yanı sıra ücretsiz verilecek iki oyun ise Alan Wake Remastered ve Endling: Extinction is Forever olacak. Alan Wake 2’nin çıkışına kısa süre kalan Alan Wake Remastered’ın ücretsiz olması, seriye olan ilgiyi de arttıracaktır.

Dune 2’den beklenen fragman geldi