PlayStation Plus’ın Ocak Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın ocak ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. PS Plus yeni yıla hızlı bir giriş yapacak.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bu yıl daha çok zam haberleriyle gündeme taşındı. Globalde de zam gelen PS Plus ücretleri, özellikle Türkiye’de akıl almaz bir zamma konu oldu. PS Plus’ın ülkemizdeki abonelik ücretleri yüzde 600 zamlandı. Özellikle bu zamların ardından platformdan beklentiler de artmış durumda. Sony de bu durumun farkında olsa gerek ki zaman zaman dikkat çekici oyunları platformda ücretsiz hale getiriyor. Görünen o ki ocak ayı da bu aylardan biri olacak. Çünkü PlayStation Plus yeni yıla hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

PlayStation Plus’ın ocak ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak vereceği üç oyun belli oldu. Bu üç oyun A Plague Tale: Requiem, Evil West ve Nobody Saves the World olacak. 2 Ocak’ta ücretsiz hale gelecek olan bu üç oyunu oyun kütüphanenize eklemek için son günse 5 Şubat. Bu tarihten sonra bu üç oyun yerini şubat ayının oyunlarına bırakacak. Ancak eğer bu üç oyunu bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz, PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece bu üç oyunun sahibi olacaksınız.

playstation plus

PS Plus’ın ocak oyunları arasında ön plana çıkan yapım elbette A Plague Tale: Requiem oluyor. 2022 yılında çıkan bu gizlilik oyunu, 2019 yılında çıkan öncülü gibi hem eleştirmenler hem de oyunseverler tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Oyun normalde PlayStation Store’da 1499 TL’ye satılıyor. Ne var ki oyun PlayStation 5’e özel olduğu için sadece PS5 sahibi PlayStation Plus aboneleri bu oyuna sahip olabilecekler.

A Plage Tale: Requiem kadar ses getirmemiş olsa da Evil West de son dönemin dikkat çekici oyunlarından. 2022 yılında çıkan aksiyon türündeki bu oyun da PlayStation Store’da 1499 TL’ye satılıyor. A Plague Tale’in aksine Evil West’i PS4 sahipleri de alabiliyor.

iQOO Neo9 Serisi Resmen Tanıtıldı