PlayStation Plus’ın Ağustos Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın ağustos ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Bu ay oyunseverleri farklı türlerden üç oyun bekliyor.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ayın başında üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor.

Artık ağustos ayına girmemizle birlikte, Sony’nin bu ay PlayStation Plus abonelerine vereceği oyunlar da belli oldu. Bu ay oyunseverleri üç farklı türden üç farklı oyun bekliyor ama bu ayın seçkisi pek çok kişi için hayal kırıklığı olabilir. Ağustos ayında PS Plus abonelerine verilecek üç oyun; Lego Star Wars The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy’s Security Breach ve Ender Lilies: Quietus of the Knights olacak.

ps plus agustos 2024

PS Plus üyelerinin 6 Ağustos’tan itibaren oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri bu üç oyun, PS Plus abonelikleri devam ettiği sürece onların olacak.

6 Ağustos’ta yeni oyunların gelecek olması, haziran ayının PS Plus oyunlarını almak için de artık son birkaç güne girdiğimiz anlamına geliyor. PS Plus’ın temmuz ayı oyunları olan Borderlands 3,  NHL 24 ve Among Us, 6 Ağustos’a kadar ücretsiz alınabilecek. Bu tarihten sonra ise yerlerini ağustos ayı oyunlarına bırakacak.

Nothing Phone (2a) Plus Resmen Tanıtıldı