PlayStation Plus’ın Haziran Oyunları Şimdiden Açıklandı

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın haziran ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun, bu kez günler öncesinden ortaya çıktı.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ayın başında üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor. Genelde bu oyunların hangileri olacağı o ayın başında belli oluyor. Ancak Sony bu kez o kadar beklemedi ve haziran ayında PS Plus abonelerine vereceği üç oyunu daha şimdiden açıkladı.

Geçtiğimiz ay EA Sports FC 24’ü vererek PlayStation Plus abonelerini sevindiren Sony, böyle büyük yapımlar verdikten sonra genelde bir iki ayı daha sakin geçiriyor. Haziran ayı da bu ara aylardan biri olacak. Çünkü bu ay verilen üç oyun arasında öyle yüksek profilli yapımlar yer almıyor.

playstation plus haziran 2024

PS Plus üyelerinin 4 Haziran’da itibaren oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri üç oyun SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever ve Streets of Rage 4 olacak. Gördüğünüz üzere bu ayın ücretsiz oyunları arasında öyle kayda değer yapımlar bulunmuyor.

Öte yandan Sony, yaklaşan Days of Play etkinliği şerefine bu ay PlayStation Plus oyun kataloğuna yeni oyunlar ekleyeceğini duyurdu. Üstelik ilk kez bu oyunlar arasında VR oyunları da bulunacak. PS Plus kataloğuna eklenecek VR oyunları şunlar olacak:

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
Walkabout Mini Golf
Synth Riders
Before Your Eyes
The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2

PS Plus’ın klasik oyunlar kataloğuna ise şu üç oyun eklenecek:

Tomb Raider Legend
Star Wars: The Clone Wars
Sly Cooper and the Thievius Raccoonus

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı