PlayStation Plus’ın Şubat Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın şubat ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Bu ay PlayStation sahiplerini üç farklı oyun bekliyor.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ay üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor. Her ayın başında o ayın ücretsiz oyunlarını açıklayan Sony, şubat ayında da geleneği bozmadı ve bu ay tüm PS Plus abonelerine ücretsiz olarak vereceği üç oyunu açıkladı.

PS Plus üyelerinin 6 Şubat’tan itibaren oyun kütüphanelerine ekleyebilecekleri bu üç oyun Foamstars, Rollerdome ve Steelrising olacak. Bu üç oyunu oyun kütüphanenize eklemek için son gün 5 Mart. Çünkü bu tarihten sonra bu üç oyun yerini mart ayının oyunlarına bırakacak. Ancak eğer bu üç oyunu bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz, PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece bu üç oyunun sahibi olacaksınız.

playstation plus

Steelrising normalde 1499 TL’ye, Rollerdrome ise 999 TL’ye satılıyor. Bu yüzden kağıt üstünde ücretsiz sahip olmak için oldukça yüksek profilli oyunlar gibi duruyorlar. Ancak nitelik bakımından baktığımızda bunun PlayStation Plus’ın en iyi aylarından biri olmadığını söyleyebiliriz. Bu üç oyun arasındaki en dikkat çekici yapım, özellikle arkadaşlarla oynandığında son derece keyifli bir deneyime dönüşebilen Foamstars. Köpük savaşını, aksiyon dozu yüksek bir online oyuna dönüştüren Foamstars, özellikle şiddet dozu düşük bir aksiyon oyunu arayanlar için ideal bir yapım.

Samsung Galaxy S24 Satışları Başlıyor