PlayStation Plus’ın Ekim Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın ekim ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Bu ay üç farklı türden üç oyun var.

Sony’nin geçtiğimiz yıl Game Pass benzeri bir platforma dönüştürdüğü PlayStation Plus, bir yandan her ay oyun kütüphanesine yeni oyunlar eklerken, bir yandan da eskiden de yaptığı gibi her ayın başında üç oyunu ücretsiz olarak veriyor. Hangi pakete abone olduklarından bağımsız olarak tüm PlayStation Plus abonelerine verilen bu üç oyun, abonelikleri boyunca PlayStation sahiplerinin oluyor.

Artık ekim ayına yaklaşmamızla birlikte, Sony’nin önümüzdeki ay PlayStation Plus abonelerine vereceği oyunlar da belli oldu. Ekim ayında oyunseverleri, üç farklı türden üç oyun bekliyor. Bunlardan ilki Amerikan güreşini tüm o şatafatlı eğlence dünyasıyla birlikte sunan WWE 2K24 olacak. Türkiye’deki oyunseverler için bu ayın belki de en dikkat çekici yapımı Dead Space‘in epey beğenilen yeniden yapımı olacak. Bu ayın üçüncü oyunu ise visual novel türündeki Doki Doki Literature Club Plus.

ps plus 2024 ekim

PS Plus üyelerinin 1 Ekim’den itibaren oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri bu üç oyun, PS Plus abonelikleri devam ettiği sürece onların olacak.

1 Ekim’de yeni oyunların gelecek olması, eylül ayının PS Plus oyunlarını almak için de artık son günlere girdiğimiz anlamına geliyor. PS Plus’ın eylül ayı oyunları Quidditch Champions, MLB The Show 24 ve Little Nightmares II’ydi.

Microsoft, Game Pass’e Oyun Toplamak İçin Kesenin Ağzını Açtı