Ghost of Yotei Duyuruldu; Ghost of Tsushima’nın Devam Oyunu

Ghost of Yotei

Ghost of Tsushima’nın heyecanla beklenen devam oyunu, State of Play etkinliği sırasında resmen duyuruldu. Ghost of Yotei’den ilk fragman yayınlandı.

2020 yılında çıkan açık dünya samuray oyunu Ghost of Tsushima, PlayStation’ın son yıllarda çıkardığı en iyi oyunlardan biriydi. Bu yüzden oyunseverler tarafından beğeniyle karşılandı ve PlayStation 4’ün en çok satan oyunlarından biri oldu. Hal böyle olunca bir devam oyununun gelmesi de kaçınılmaz oldu. O günden beri heyecanla beklenen bu devam oyunu, nihayet dün resmi olarak duyuruldu. Ghost of Tsushima’nın, dün gece gerçekleşen State of Play etkinliği kapsamında duyurulan bu devam oyunu, Ghost of Yotei adını taşıyor.

Sony, sadece yeni Ghost of Tsushima oyununu duyurmakla kalmadı, aynı zamanda bu oyundan ilk fragmanı da paylaştı. Söz konusu bu fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

ghost of yotei 2

Yine aynı stüdyonun, yani Sucker Punch’ın imzasını taşıyan Ghost of Yotei, Atsu adını taşıyan yeni hayalete, yani ana karaktere sahip. Ancak yayınlanan ilk fragmana bakılırsa Atsu, ilk oyunun ana kahramanı olan Jin ile benzer kabiliyetlere sahip. Ancak fragmana bakılırsa Atsu, Jin’in sahip olmadığı bazı silahlara da sahip olacak.

Atsu’nun hikayesi 1603 yılında, yani Ghost of Tsushima’nın hikayesinin neredeyse 300 yıl sonrasında geçiyor. Hikaye, oyunseverleri Yotei Dağı’nın eteklerine götürüyor. Japonya’nın kontrolü altındaki Tsushima’nın aksine bu bölge Japonya’nın kontrolünde bulunmuyor. Bu da kaosun çok daha hakim olduğu bir atmosfer yaratıyor. Ghost of Yotei, bu yönüyle de ilk oyundan ayrılacak gibi görünüyor.

Microsoft, Game Pass’e Oyun Toplamak İçin Kesenin Ağzını Açtı