PlayStation Plus’ın Nisan Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus

PlayStation Plus’ın nisan ayında tüm abonelerine ücretsiz olarak sunacağı üç oyun belli oldu. Bu ayın oyunları PlayStation sahiplerini üzebilir.

Mart ayı, PlayStation Plus aboneleri için inanılmaz bir ay oldu. Tüm PS Plus abonelerine verilen üç oyun arasında F1 23 ve Sifu gibi iki dikkat çekici oyunu yer alırken, daha sonra PS Plus’ın oyun kataloğuna da önemli oyunlar eklendi. NBA 2K24, Resident Evil 3, Midnight Suns gibi yüksek profilli oyunların bir anda PS Plus kataloğuna eklenmesi, PlayStation sahiplerini mutlu etti.

Mart ayında PS Plus kullanıcılarını sevindiren Sony, nisan ayını ise çok daha durgun geçirecek gibi görünüyor. PlayStation Plus’ın bu ay tüm abonelerine ücretsiz olarak vereceği üç oyun belli oldu. Bu kez çok daha düşük profilli üç oyunla karşı karşıyayız.

ba8493e90c2babbc757376d845bf0dcbb21fea55

Bu ayın oyunları Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer olacak. PS Plus abonelerine bu üç oyunu 2 Nisan’dan itibaren oyun kütüphanelerine ekleyebilecek. Bu üç oyun, abonelikleri devam ettiği sürece PlayStation sahiplerinin olacak. Bu üç oyunu kütüphanenize eklemek için son gün 6 Mayıs. Çünkü bu tarihten sonra bu üç oyun yerini mayıs ayının oyunlarına bırakacak.

Tüm abonelerine verdiği üç oyunla bu ay pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak gibi duran Sony, nisan ayında PS Plus kataloğuna eklenecek oyunları ise önümüzdeki günlerde açıklayacak. Kim bilir belki onlar arasında daha dikkat çekici yapımlar olur.

Apple Bir Günde 113 Milyar Dolar Kaybetti