iQOO Z9 Turbo+ Resmen Tanıtıldı

iQOO Z9 Turbo+

iQOO Z9 serisinin merakla beklenen yeni üyesi iQOO Z9 Turbo+, resmi olarak tanıtıldı; Telefona dair merak edilen tüm sorular cevap buldu.

Çinli telefon üreticisi iQOO, Z9 serisini büyütmeye devam ediyor. Şirket son olarak da iQOO Z9 Turbo+’ı resmi olarak tanıttı. Böylece telefona dair merak edilen tüm sorular da cevap bulmuş oldu.

iQOO Z9 Turbo+ hem tasarımıyla hem de teknik özellikleriyle standart Z9 Turbo’ya oldukça benziyor. Plus modelinin standart Turbo’dan en büyük farkı ise yonga seti. iQOO Z9 Turbo+, daha önce gelen sızıntılarda da belirtildiği gibi Dimensity 9300+ yonga setinden güç alıyor. Hatırlarsanız standart Z9 Turbo, Snapdragon 8s Gen 3’ten güç alıyordu.

iQOO Z9 Turbo 1

iQOO Z9 Turbo+’ın standart Turbo’dan daha gelişmiş olduğu tek nokta yonga seti değil. Aynı şekilde telefonun bataryası da standart Turbo’dan daha iyi. 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olan Turbo’nun aksine Turbo+’ta 6400 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Şarj hızı ise aynı, 80W.

Turbo gibi Turbo+ da 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. 1.5K çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 144Hz. Bu ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Telefonun çift arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Ekran ve kamera konusunda iki telefon arasında bir fark bulunmuyor.

Telefonun 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip en düşük versiyonu 325 dolara, 16 GB RAM ve 512 GB RAM’e sahip en üst versiyonu ise 415 dolara satışa çıkacak

Microsoft, Game Pass’e Oyun Toplamak İçin Kesenin Ağzını Açtı