Oppo Find N3 Flip sertifika alırken görüldü

Oppo Find N3 Flip

Oppo’nun çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N3 Flip, bu hafta 3C’den sertifika alırken görüldü.

Akıllı telefon pazarında son dönemin yükselen trendi olan katlanabilir telefonların sayısı hızla artıyor. Bir yandan Samsung katlanabilir telefonlarına yenilerini eklemeye devam ederken bir yandan da Çinli telefon üreticileri kendi modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Katlanabilir akıllı telefonlar çıkaran bu Çinli telefon üreticilerinden biri olan Oppo, yıl bitmeden katlanabilir telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Oppo Find N3 Flip, bu hafta sertifika alırken karşımıza çıktı.

Hatırlarsanız bu ayın başında ortaya çıkan bilgiler, Oppo Find N3’ün şarj hızının 100 W, yani öncülünden (67 W) daha yüksek olacağını ortaya çıkarmıştı. Görünen o ki N3 Flip de öncülüne kıyasla daha yüksek bir şarj hızına sahip olacak. Find N3 Flip’in bu hafta sertifika aldığı 3C’nin veri tabanında yer alan bilgilere göre Oppo Find N3 Flip, 67 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Bildiğiniz gibi Find N2 Flip, 44 W şarj hızına sahipti.

Oppo Find N3 Flip

Oppo Find N3 Flip’in haziran ayında sızdırılan görseli, telefonun tasarımsal olarak öncülüyle oldukça benzer olacağını ortaya çıkarmıştı. Samsung ve Motorola gibi kendi katlanabilir telefonlarını çıkaran diğer şirketlerin kayda değer atılımlar yaptığı bu dönemde Oppo’nun tasarımsal olarak kayda değer bir değişiklik yapmaması, Find serisinin rakiplerinin gerisinde kalmasına sebep olabilir. Çünkü Find 2 Flip çıktığında piyasadaki en büyük dış ekranlardan birine sahipti. Find N3 Flip çıktığında ise dış ekran konusunda piyasadaki en küçük modellerden biri olacak. Çünkü diğer şirketler bu alanda önemli geliştirmeler yapmış durumda.

Netflix kendi bulut oyun servisini kuruyor