Ubisoft’tan yeni Far Cry oyunu geliyor

yeni Far Cry oyunu

Ubisoft Toronto tarafından bu hafta açılan yeni iş ilanları, stüdyonun yeni Far Cry oyunu için çalışmalara başladığını ortaya çıkardı.

Son olarak 2021 yılında Far Cry 6 ile oyunseverlerin karşısına çıkan Far Cry her oyunuyla harikalar yaratan bir seri olmasa da Ubisoft’un elindeki en önemli oyun serilerinden birisi olmaya devam ediyor. Bu yüzden olsa gerek ki stüdyo Far Cry oyunları arasındaki süreyi olabildiğince kısa tutmaya çalışıyor. Far Cry 6’nın çıkışından iki yıl sonra, yeni Far Cry oyunu hakkında ilk duyumlar gelmeye başladı.

Ubisoft bünyesinde yer alan başlıca oyun stüdyolarından biri olan Ubisoft Toronto’nun bu hafta açtığı iş ilanları, yeni Far Cry oyunu için hazırlıkların başladığını ortaya çıkardı. 12 yıllık tarihinde beş farklı oyun tamamlayan Ubisoft Toronto, hazırlıklarına başladığı yeni oyunu için bir düzineden fazla iş ilanı açtı.

yeni far cry oyunu 2

Ubisoft Toronto tarafından paylaşılan bu iş ilanlarında spesifik olarak Far Cry 7 üzerinde çalışacak isimler arandığı söylenmemiş olsa da, gelen bilgiler bu ekibin yeni Far Cry oyunu üzerinde çalışacağını düşündürüyor. Şimdi akıllardaki asıl soru bu yeni oyunun Far Cry 7 mi yoksa seriyi yeniden başlatacak bir reboot mu olacağı. Bildiğiniz gibi Far Cry 6 serinin bugüne kadarki en az beğenilen oyunlarından biri oldu. Bu yüzden stüdyonun seriyi yenilemek istemesi çok da şaşırtıcı olmayacaktır. Nitekim stüdyonun Far Cry 6’dan sonra bir süre ara verip, iki yıl sonra ilk adımları atması da bu stratejinin bir parçası olabilir.

Netflix kendi bulut oyun servisini kuruyor