Oppo Find N3 teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Oppo Find N2

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden Oppo, bir sonraki modeli olan N3’ün üzerinde çalışmaya çoktan başlamış bile.

Oppo Find N3 teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Oppo, katlanabilir telefonlarında hemen hemen fark edilmeyen bir kıvrım ve etkileyici bir form faktörüyle şimdiye kadar göz doldurdu. Marka, geçen yılın sonunda en son Find N2 ve Find N2 Flip modellerini piyasaya sürdü ve katlanan telefon da yakın zamanda küresel pazara girdi. Ancak bir sonraki nesil modellerini ortaya çıkmasına hala zaman varken, önümüzdeki Find N3’ün bazı özellikleri ortaya çıktı. İşte detaylar.

Oppo Find N2

Ünlü duyumcu Digital Chat Station, önümüzdeki Oppo Find N3 katlanabilir akıllı telefonunun büyük ölçüde daha büyük bir 8 inç ana ekrana sahip olacağını iddia etti. Ekran, 2268 x 2440 piksel çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip olacak. Karşılaştırma yapmak gerekirse, önceki Find N ve Find N2 modelleri daha düşük, 1792 x 1920’lik piksel çözünürlüğü ile gelen 7.1 inç ekranlara sahipti. Sızdırılan şematikler, cihazın arka tarafında dairesel bir kamera modülüne sahip olabileceğine de işaret ediyor.

OPPO Find N satış rekorları

Oppo Find N3 teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Aynı kaynak daha önce, Oppo Find N3 katlanabilir telefonunun çift selfie kamerasıyla (dış kapağındaki 20MP lens ve ana iç ekranındaki 32MP sensör) geleceğini açıklamıştı. Cihaz arka tarafta, optik görüntü sabitleme (OIS) ile birlikte gelen 50MP Sony IMX890 birincil sensör, 48MP IMX581 ultra geniş lens ve L07D1W22 tanımlayıcısı olan 32MP telefoto modülüne sahip olabilir.

Find X3 Neo ve Find X3 Lite, Oppo ailesinin favori ürünleri oldu!

Katlanabilir cihazın altında, Qualcomm’un en son Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 4.805mAh bir pilin yer alması bekleniyor. Cihaz daha ince bir tasarıma ve daha iyi bir menteşeye sahip olabilir. Katlanabilir telefonun daha ayrıntılı bilgileri henüz açıklanmadı. Oppo Find N3 teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

Twitter kaynak kodlarının bir kısmını paylaştı