Oppo Find N3 Flip’in global versiyonu görüldü

Oppo Find N3 Flip

Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Oppo Find N3 Flip’in çok yakında dünya genelinde satışa sunulacak global versiyonu, performans testinde görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, yeni katlanabilir akıllı telefonu Oppo Find N3 Flip’ü ağustos ayında resmen tanıttı. Eylül ayının başında da Çin’de piyasaya sürdü. Oppo’nun kendi memleketinde ilgiyle karşılanan telefon, çok yakında global pazara da sunulacak. Hindistan’dan başlayarak dünya genelinde çeşitli ülkelerde satışa sunulacak olan bu global versiyon, geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun global versiyonunun da Dimensity 9200 yonga setini kullanacağını ve 12 GB RAM’e sahip olacağını gösterdi. Genel olarak baktığımızda da bu global versiyonun Çin’de satışa sunulan versiyonla kayda değer bir farkı olmadığını görüyoruz.

Oppo Find N3 Flip

Oppo Find N3 Flip, clamshell olarak adlandırılan dikine katlanabilir telefonlar için bir ilke imza atıyor ve üçlü arka kamerayla geliyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi OIS destekli 50 megapiksellik bir lens. Ona 114 derece görüş açısı olan 48 megapiksellik geniş açılı lens ile 32 megapiksellik portre kamerası eşlik ediyor.

Telefonun ana ekranı 6.8 inçlik LTPO AMOLED bir ekran. 1080 x 2520 çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Telefonun dış yüzeyinde ise 3.26 inçlik AMOLED dış ekran yer alıyor. Dış ekranın boyutu Find N2 Flip ile aynı olsa da bu kez dış ekran çok daha işlevsel hale geliyor. Kullanıcılar bu kez telefonlarının kapağını açmadan pek çok işlemi dış ekrandan gerçekleştirebilecekler. Oppo, müzik dinleme, navigasyon, sosyal medya bildirimleri gibi pek çok fonksiyonun bu ekrandan kontrol edilebileceğini söylüyor.

Dimensity 9200 yonga setinden güç alan telefon LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama alanı teknolojilerini kullanıyor. 12 GB RAM’e sahip telefonda kullanıcılara dahili depolama alanı konusunda iki seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB. Batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 4300 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu batarya 44 W hızlı şarj özelliğiyle geliyor.

EA Sports FC, FIFA’yı mumla aratıyor