Xiaomi Mix Flip Performans Testinde Görüldü

Xiaomi Mix Flip

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Xiaomi Mix Flip, Geekbench performans testinde görüldü. Mix Flip, Xiaomi’nin dikine katlanabilir ilk telefonu olacak.

Samsung ve vivo ile birlikte katlanabilir telefon alanında en kayda değer ürünleri ortaya koyan şirketlerden biri olan Xiaomi, çok yakında bu alandaki seçkisinde önemli bir değişiklik yapacak. Bildiğiniz gibi rakiplerinin aksine Xiaomi sadece yatay bir şekilde katlanabilir ekrana sahip telefonlar çıkarıyordu. Ancak bu durum çok yakında değişecek. Xiaomi’nin dikine katlanabilir ekrana sahip ilk telefonu olan Xiaomi Mix Flip, bu ay bitmeden piyasaya sürülecek.

Biz Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonlarını resmi olarak tanıtmasını beklerken, bu telefonlara dair sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Dün de Xiaomi Mix Flip, Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özellikleri ve performans puanları hakkında yeni bilgiler ortaya çıkardı.

xiaomi mix flip 4

Daha önce gelen sızıntılarda Xiaomi Mix Flip’in Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağı söyleniyordu. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler bu söylentileri doğruluyor. Mix Flip, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanıyor. Geekbench tarafından teste sokulan versiyonda bu yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun tek çekirdekli performans testinden 2087, çok çekirdekli performans testinden ise 6282 puan aldığı görülüyor.

Oppo Find N3 Flip’dekine benzer bir üçlü arka kameraya sahip olması beklenen telefonun ana lensinin 50 megapiksellik bir OmniVision sensörü kullanacağı söyleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde 3C veri tabanında ortaya çıkan bilgiler Mix Flip’in şarj hızının 67 W olacağını gösterdi. Telefonun batarya kapasitesi henüz netlik kazanmadı ama daha önce gelen sızıntılar, bunun 4900 mAh’lık bir batarya olacağını söylüyor.

Amazon Prime Day’de 1300 TL’lik Oyun Ücretsiz Olacak