Oppo A2x bu hafta tanıtılacak

Oppo A2x

Oppo, yeni bütçe dostu akıllı telefonu Oppo A2x’in lansmanını bu hafta gerçekleştirecek. Telefonun tanıtım tarihi resmen açıklandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bir yandan Oppo Find N3 Flip gibi üst segment telefonlar çıkaran şirket, bir yandan orta segment ve giriş seviyesine telefonlar çıkarmayı da ihmal etmiyor. Bu noktada da ön plana Oppo A serisi çıkıyor. Şirketin bu yıl yeni modellerle zenginleştirdiği Oppo A serisine çok yakında yeni bir model daha eklenecek. Geçtiğimiz günlerde TENAA’dan sertifika alırken gördüğümüz Oppo A2x, bu hafta piyasaya sürülecek.

Oppo, A2x’in lansmanını 14 Ekim’de yapacak. Telefonun tanıtım tarihi bugün paylaşılan afişle birlikte resmi olarak duyurulmuş oldu. Öte yandan telefonun Oppo’nun internet sitesine eklenmesiyle birlikte telefonun fiyatı ve teknik özellikleri de netlik kazandı.

150 dolardan başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak olan Oppo A2x, 6.56 inçlik, HD+ çözünürlükte LCD bir ekrana sahip. Telefonun Dimensity 6020 yonga setinden güç alması bekleniyor. Tercihe göre 6 ya da 8 GB RAM’e sahip olacak telefonda dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki seçenek sunulacak: 128 ya da 256 GB. Oppo tarafından yayınlanan görseller, telefonun arka yüzünde tek bir kamera yer alacağını gösteriyor.

Oppo A2x 2

Activision Blizzard anlaşması bu hafta tamamlanabilir