Oppo Find N5 ile Katlanabilir Telefon Pazarına İddialı Bir Dönüş Yapabilir

oppo find n5

Oppo Find N5 hakkında ilk haberler gelmeye başladı. Görünen o ki Oppo bu yılı es geçerek 2025’te katlanabilir telefon pazarına iddialı bir dönüş yapacak.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, halihazırda katlanabilir akıllı telefon pazarında varlık gösteren şirketlerden biri. Oppo Find N serisiyle bu alanda varlık gösteren şirket, bu serinin son üyesi olan Find N3’ü geçtiğimiz yılın eylül ayında kullanıcılarla buluşturdu. Ancak görünen o ki şirket bu yılı es geçecek. Çin basınında yer alan son haberler, Oppo Find N4 adlı bir model görmeyebileceğimizi gösteriyor. Çünkü daha şimdiden Oppo Find N5 ile ilgili ilk haberler gelmeye başlamış durumda.

oppo find n5

Akıllı telefon pazarıyla ilgili doğru çıkan paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre Oppo şimdiden Find N5 üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Oppo Find N3’ün halefi olacak bu telefon, bu yılın sonbahar aylarında değil, 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. Nind N4’ün atlanıp, bu serinin yenilenme tarihinin 2025’in başına atılmasının sebebi ise Oppo’nun katlanabilir telefon pazarına iddialı bir dönüş yapmak istemesi.

Digital Chat Station’ın paylaştığı bilgilere göre Oppo Find N5, öncülünden çok daha yenilikçi bir tasarıma sahip olacak. İlk olarak katlanabilir ekranın katlanma yerinin neredeyse fark edilmeyecek kadar ince olacağı ve telefonu dümdüze yakın bir katlanabilir ekranla geleceği söyleniyor. Öte yandan bu gecikme, telefonun sonbaharda çıkacak yeni nesil Snapdragon 8 Gen 4 yonga setini kullanmasına da olanak sağlayacak.

Call of Duty: Black Ops 6 Fragmanıyla Şaşırttı