Oppo A2x ve A2m sertifika alırken görüldü

Oppo A2x 2

Oppo’nun çok yakında piyasaya süreceği bütçe dostu telefonları Oppo A2x ve Oppo A2m, TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bir yandan Oppo Find N3 Flip gibi üst segment telefonlar çıkaran şirket, bir yandan da orta segment ve giriş seviyesine telefonlar çıkarmayı da ihmal etmiyor. Bu noktada da ön plana Oppo A serisi çıkıyor. Şirketin bu yıl yeni modellerle zenginleştirdiği Oppo A serisine çok yakında iki yeni model daha eklenecek. Çünkü bu hafta TENAA’da Oppo A2x ve A2m adını taşıyan iki yeni telefon görüldü. Bu iki telefonun TENAA’dan sertifika alırken görülmesi, çok yakında piyasaya sürüleceklerini gösteriyor.

Oppo A2x

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Oppo A2 Pro ile aynı serinin parçası olan Oppo A2x ve A2m için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da bu iki telefonun yıl bitmeden piyasaya sürülmüş olacağı tahmin ediliyor.

TENAA’da yer alan bilgiler bu iki telefonun aynı teknik özelliklere sahip olduğunu gösteriyor. Telefonlar 6.56 inçlik, HD+ çözünürlükte LCD bir ekrana sahip. Telefonun kullandığı yonga seti 2.2 GHz’lik sekiz çekirdekli bir yonga seti ama tam olarak hangisi olduğu TENAA’da görülmüyor. Bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM ve 128 ya da 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonların diğer özellikleri arasında 5000 mAh’lık bir batarya ve 13 megapiksellik arka kamera eşlik ediyor. Telefon tek bir arka kameraya sahip olmasına rağmen Oppo’nun çift arka kamerayı andıran bir tasarım tercih etmiş olması dikkat çekiyor.

PlayStation Plus’a bu ay 20 yeni oyun eklenecek