OnePlus Pad 2 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

OnePlus Pad 2

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Pad 2’in çıkış tarihi, renk seçenekleri ve teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi OnePlus daha çok akıllı telefonlarıyla adından söz ettiriyor olsa da zaman zaman tabletleriyle de gündeme geliyor. Daha önce OnePlus Pad’i kullanıcılarla buluşturan şirket, şimdi onun halefini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bir süredir gündemde olan OnePlus Pad 2, geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testinde görülmüş, bu sayede tabletin özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıkmıştı. Çıkışını iyiden iyiye yaklaşan tablet, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez tabletin çıkış tarihi, renk seçenekleri ve teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre OnePlus, yeni tabletini bu ay içinde tanıtmaya hazırlanıyor. Gelen son bilgiler, OnePlus Pad 2’nin Haki Yeşili ve Uzay Grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacağını gösteriyor.

OnePlus Pad 2 2

OnePlus Pad 2, üç farklı RAM seçeneğiyle çıkacak. Bu RAM seçenekleri 8, 12 ve 16 GB olacak. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara yine üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Geekbench’te ortaya çıkan bilgiler, tabletin Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Geekbench tarafından performans testine sokulan versiyonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyordu. Tabletin bu versiyonu, tek çekirdekli testten 2103 puan, çok çekirdekli testten ise 6297 puan aldı. Ancak piyasaya sürülen versiyonun daha iyi performans sunabileceği söyleniyor. Çünkü Geekbench’in teste soktuğu versiyon tabletin optimize edilmiş son hali olmayabilir.

Daha önce gelen bilgilere göre OnePlus’ın yeni tableti 12.1 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğü ise 2120p olacak. Gelen bilgilere göre tabletin bataryası ise 9510 mAh olacak ve 67W hızlı şarj özelliğiyle gelecek. Son olarak tablette 13 megapiksellik bir arka kamera ile 8 megapiksellik bir selfie kamerasının bulunacağı belirtiliyor.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı