OnePlus 7 renk seçenekleri ortaya çıktı

maxresdefault 65

Aynı Apple gibi yalnızca üst segmente hitap eden modeller geliştiren OnePlus yakında yeni amiral gemisi modeliyle sahneye çıkacak. Peki OnePlus 7 hangi renk seçenekleriyle gelecek? İşte detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan OnePlus yakında yeni amiral gemisi modeliyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak. Bilindiği üzere OnePlus da Apple gibi yalnızca üst segment modeller üreten bir şirket. Yani OnePlus logosuna sahip giriş ya da orta segmente hitap eden bir cihaz bulamazsınız. Dolayısıyla OnePlus’ın en çok sevkiyat gerçekleştiren firmalar arasında yer almamasının temel nedeni de bu.

OnePlus 7 hangi renk seçeneklerine sahip olacak?

Malum, global pazarda söz sahibi olmanın yolu giriş ve orta segmentteki modellerden geçiyor. Eğer bu iki segmentte geniş bir model yelpazesine sahip değilseniz, toplam satışlar bazında üst sıralara oynamanız hayli zor oluyor.

Bu handikapa karşın OnePlus’ın satış rakamları bazında hayli iddialı olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Teknik özellikler yönünden son derece güçlü cihazları hayli uygun fiyatlarla kullancıya sunan Çinli üretici, yakında yeni amiral gemisi modeli OnePlus7’yi tanıtacak.

Xiaomi P30 yüzünden Huawei ile dalga geçti

Zaten uzun bir süredir OnePlus 7 ile ilgili sızıntılara tanıklık ediyoruz. Yani telefonun tasarımından, teknik özelliklerine varana kadar pek çok konuda bilgi sahibiyiz denilebilir.

Nitekim geçtiğimiz gün sızdırılan yeni görsellerle birlikte, OnePlus 7 renk seçenekleri de ortaya çıktı. Dilerseniz OnePlus 7’nin renk seçenekleriyle ilgili görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2019 03 27 08.39.56 Ekran Resmi 2019 03 27 08.40.11