OnePlus tablet modeli yakında piyasaya sunulacak: Birkaç detay belli oldu

OnePlus tablet modeli

OnePlus tablet modeli hakkında çok fazla iddia ortaya atılmıştı. Birçok teknoloji devi tablet modellerine sahipken bu markanın böyle bir cihaza sahip olmaması pek anlaşılamıyordu. İşte yeni tablet modeli ve diğer detaylar.

OnePlus tablet modeli hem özellikleri hem de tanıtım tarihi bakımından netleşmeye başladı. OnePlus’ın Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’ne yaptığı başvuruyu hatırlarsınız. Bu başvuru ile birlikte şirketin bir tablet modeline sahip olacağı neredeyse kesinleşti. Elbette her patent gerçeğe dönüşecek diye bir kural yok.

Samsung, Xiaomi ve Huawei gibi birçok markanın akıllı tablet modelleri var. Bu modeller içerisinde neredeyse tamamı kullanıcılardan büyük takdir gördü. Genellikle tablet modellerinin beğenilme açısından daha şanslı olduğunu görüyoruz. Şirket bu şansını kullanmak istedi.

OnePlus tablet modeli tanıtım tarihi belli oldu

Öncelikle herkes bu tabletin tanıtım tarihini merak ediyordu. Ortaya çıkan son detaylara göre bu cihaz 2022 yılının ortalarında piyasaya sunulacak. Standart bir tablet tasarımına sahip olacak bu model şimdiden merak uyandırdı.

OnePlus tablet modeli

Cihazın piyasaya sürülmesine yaklaşık 6 ay var. Fakat henüz tablet ile alakalı çok fazla detay verilmedi. Sadece işlemci ve tasarım bakımından bazı ayrıntılar var. Ortaya çıkan son detaylara göre Snapdragon 8 Gen 1 işlemci bu cihazlarda tercih edilebilir. Şirket yeni nesil işlemcilerle birlikte  gücünü artırmaya gayret gösteriyor.

Lenovo oyuncu tableti gümbür gümbür geliyor: Yolu açın

OnePlus tablet modeli ile ilgili işlemci konusunu büyük bir öneme sahip. Eğer işlemci gücü yeterli olmazsa tablet hızlı bir performans gösteremeyecek. Peki siz bu yeni tablet modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla alakalı fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.