OnePlus Pad özellikleri ortaya çıktı

oneplus pad 3

OnePlus’ın ilk tableti olması nedeniyle tüm dikkatleri üzerine toplayan OnePlus Pad’in teknik özellikleri sızdırılmaya devam ediyor.

OnePlus Pad özellikleri ortaya çıktı. OnePlus özellikle son zamanlarda piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleriyle bir hayli dikkat çeken bir marka. Her ne kadar Oppo’nun birçok alt markasından biri olsa da, şirketin izlediği politika bu markanın kendine has bir çizgisinin olmasını sağlıyor. Bununla birlikte OnePlus’ın bugüne kadar özellikle akıllı telefon pazarında varlık göstermesi ve tablet gibi çok önemli bir kategoriye henüz giriş yapmaması eleştirilere neden oluyordu.

OnePlus Pad özellikleri

İşte Çinli şirket, bu açığı da OnePlus Pad isimli tabletiyle kapatmayı planlıyor. Uzun sayılabilecek bir süredir bu tablet modelinin üzerinde çalışan OnePlus, artık yeni cihazını piyasaya sürmek için adeta gün sayıyor. Bununla birlikte cihazın çıkış tarihi yaklaştıkça kaçınılmaz olarak sızıntıların sayısı da artıyor.

OnePlus Pad özellikleri

OnePlus Pad özellikleri ortaya çıktı

Şirkete yakın kaynaklardan bugün servis edilen son bilgilere göre, OnePlus Pad’de 12,4 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran bulunacak. Ekran her ne kadar Full HD+ çözünürlükle fazlasıyla dikkat çekse de, onu özel kılan yönü çözünürlükten çok panel tipi olacak. Çünkü OnePlus Pad, birçok rakibinin aksine OLED ekranla piyasaya sürülecek.

OnePlus Pad özellikleri

Gücünü Snapdragon 865 5G yonga setinden alması beklenen tablet ayrıca 45W hızlı şarj destekli 10.900mAh’lık bataryaya sahip. Arka yüzeyde 13MP + 5MP ön yüzeyde ise 8MP’lik kamera yapıları bulunan OnePlus Pad’in bir tek 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçeneğiyle satışa sunulması bekleniyor. Her ne kadar şu an için resmi bir açıklama bulunmasa da, tabletin yaklaşık 470 dolar civarı bir fiyatla satışa sunulacağı düşünülüyor.

Galaxy S22, iPhone 13’ten üç kat fazla değer kaybetti