Oppo Pad 3’ün Özellikleri Sızdırıldı

Oppo Pad 3

Oppo’nun çok yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni tableti Oppo Pad 3’ün teknik özellikleri belli oldu. Tablet, Snapdragon 8 Gen 3 kullanıyor.

Çinli teknoloji devi Oppo, bir yandan akıllı telefonlarına yenilerini eklerken, diğer yandan tablet pazarında da varlık göstermeye devam ediyor. Şirket son dönemde daha çok akıllı telefon pazarına odaklanmış olsa da zaman zaman dikkat çekici tabletler de çıkarıyor. Görünen o ki yakında bu tabletlere bir yenisi daha eklenecek. Bir süredir gündemde olan Oppo Pad 3, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte tabletin teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo’nun yeni tableti 12.1 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak. 3000 x 2120p çözünürlükteki bu ekranın oranı 7:5 olacak. Ekranın üzerinde 8 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Tabletin arka kamerası ise 8 megapiksel.

Oppo Pad 3, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanıyor. Tablette bu yonga setine 16 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Tabletin bataryası ise 9510 mAh. Bu bataryada 67 W hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Oppo Pad 3 2

Hatırlarsanız Oppo Pad 2, geçtiğimiz yılın mart ayında çıkmıştı. O yüzden Pad 3’in çıkma vakti geldi de geçiyor. Nitekim Oppo’nun da bu tableti çok yakında piyasaya süreceği düşünülüyor.

Öte yandan tabletin Çin dışına çıkıp çıkmayacağı da bilinmiyor. Eğer çıkarsa da belli başlı pazarlara sunulacağı söyleniyor. Ama bu tableti birkaç ay sonra OnePlus Pad 2 olarak global pazarda görebiliriz. Zira Oppo Pad 2’de öyle olmuştu. Daha sonra global pazara OnePlus Pad olarak sunulan tabletin, Oppo Pad 2’nin neredeyse birebir aynısıydı. Tabii bu kez Oppo değil OnePlus markasını taşıyordu.

Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı