OnePlus Pad 2 Performans Testinde Görüldü

OnePlus Pad 2

OnePlus’ın çok yakında piyasaya süreceği yeni tableti OnePlus Pad 2, Geekbench performans testinde görüldü; Tabletin özellikleri netlik kazandı.

Çinli teknoloji devi OnePlus daha çok akıllı telefonlarıyla adından söz ettiriyor olsa da zaman zaman farklı pazarlarda da dikkat çekici ürünler piyasaya sürüyor. Şirketin varlık gösterdiği bu pazarlardan biri de tablet PC pazarı. Daha önce OnePlus Pad’i kullanıcılarla buluşturan şirket, şimdi onun halefini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bir süredir gündemde olan OnePlus Pad 2, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. OnePlus’ın yeni tabletinin Geekbench performans testinde görülmesiyle birlikte, tabletin teknik özellikleri hakkında pek çok detay netlik kazanmış oldu.

OnePlus Pad 2, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Geekbench tarafından performans testine sokulan versiyonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Tabletin tek çekirdekli testten 2103 puan, çok çekirdekli testten ise 6297 puan aldığı görülüyor. Ancak piyasaya sürülen versiyonun daha iyi performans sunabileceği söyleniyor. Çünkü Geekbench’in teste soktuğu versiyon tabletin optimize edilmiş son hali olmayabilir.

Daha önce gelen bilgilere göre OnePlus’ın yeni tableti 12.1 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğü ise 2120p olacak. Tablette Snapdargon 8 Gen 3 yonga setine 8 ya da 16 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. Gelen bilgilere göre tabletin bataryası ise 9510 mAh olacak ve 67W hızlı şarj özelliğiyle gelecek. Son olarak tablette 13 megapiksellik bir arka kamera ile 8 megapiksellik bir selfie kamerasının bulunacağı belirtiliyor.

OnePlus Pad 2

Motorola Edge 2024 Resmen Tanıtıldı