Wonder Woman Oyunu Sıkıntıya Girdi

Wonder Woman oyunu

Wonder Woman oyununun yapım süreci istendiği gibi gitmiyor. Stüdyo duyurulmasından üç yıl sonra, oyun için yeni bir baş mühendis arıyor.

Middle-Earth: Shadow of Mordor ve Shadow of War gibi beğeni kazanan oyunlara imza atan Monolith Productions’ın bir Wonder Woman oyunu geliştirdiği duyurulduğunda, bu haber pek çok oyunsever tarafından heyecanla karşılanmıştı. Middle-Eart serisinde yenilikçi mekanikler geliştiren stüdyonun Wonder Woman’a nasıl bir yorum getireceği merak konusuydu. Bu yüzden oyun duyurulduğu günden beri merakla bekleniyor. Ancak gelen son haberler, oyunun akıbeti açısından pek de iyi sinyaller vermiyor.

Wonder Woman 2

Bu hafta gelen haberler Monolith Productions’un Wonder Woman oyununu geliştirirken ciddi sorunlarla karşılaştığını gösteriyor. Zira stüdyo yapımına yıllar önce başladığı bu oyun için yeni bir baş oyun mühendisi arıyor. Bu kadar süredir yapım aşamasında olan bir oyunun yapım ekibinde böylesine büyük bir değişiklik yaşanması pek görülen bir şey değil. Genelde de büyük sorunlara işaret ediyor. Bu yüzden Wonder Woman için de alarm zilleri çalıyor.

İlk olarak The Game Awards in 2021’de duyurulan oyunun 2024-2025 gibi çıkması umuluyordu. Ancak şimdi oyun için yeni bir baş mühendis aranıyor olmasına bir de o günden beri oyundan herhangi bir paylaşım gelmemesi eklenince, bu neredeyse imkansız görünüyor. Görünen o ki şu anda oyun, herhangi bir oyun içi görüntü paylaşılabilecek bir noktada bile değil.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı