OnePlus Two Özellikleri Ortaya Çıktı

OnePlus One Mini 575

Geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürülen OnePlus One’ın halefi olan OnePlus Two’nun donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

2013 yılında kurulan Çinli telefon üreticisi OnePlus akıllı telefon alanındaki ilk ürünü olan OnePlus One’ı geçtiğimiz yılın sonuna piyasaya sürdü ve akıllı telefon pazarına sağlam bir giriş yaptı. Üst düzey donanımsal özellikleri sayesinde LG G3 ve Galaxy S5 gibi amiral gemisi akıllı telefonlara rakip olması beklenen OnePlus One satışlar konusunda dev rakipleriyle yarışamamış olsa da, oldukça iyi bir satış grafiği yakaladı ve sağlam bir kullanıcı kitlesi oluşturmayı başardı.

OnePlus One Tanıtıldı

OnePlus One‘ın bu başarısının ardından akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden OnePlus yeni akıllı telefonu üzerindeki çalışmalarını sürdürürken telefonun donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şimdilik OnePlus Two adıyla anılan telefon hakkında internete sızdırılan yeni bilgiler merakla beklenen telefonun donanımsal özelliklerinin ortaya çıkmasını sağladı.

OnePlus Two‘nun donanımsal özellikleri arasında QHD çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, Qualcomm’un 64 bitlik yeni işlemcisi Snapdragon 810, 4 GB RAM ve 3,300 mAh batarya yer alıyor. Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan telefonun yaklaşık 435 dolara satışa sunulması bekleniyor.

İlk Windows Phone 10 Cihazlar Mayıs’ta Çıkabilir