OnePlus 7 farklı bir tasarımla ortaya çıktı

maxresdefault 26

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan OnePlus’ın yeni amiral gemisi bir kez daha ortaya çıktı. İşte OnePlus 7 hakkındaki son detaylar.

Üst segment pazarının önemli isimlerinden biri olan OnePlus, uzun bir süredir yeni modeli üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki ay OnePlus 7 ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak olan Çinli üretici, bu yıl iki farklı versiyonu aynı anda satışa sunacak.

Sektörü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere OnePlus her yıl iki farklı amiral gemisi modeli çıkartıyor. Yılın ilk çeyreğinde standart versiyonla teknoloji severlerin karşısına çıkan Çinli üretici, son çeyreğe doğru da T versiyonunu satışa sunuyor.

OnePlus 7 çentikli tasarımla gelecek!

Bu sene ise OnePlus7 ile eş zamanlı olarak OnePlus 7 Pro versiyonunun da satışa sunulacağı belirtiliyor. Pro versiyonunun standart versiyondan tek farkı ise 5G destekli bir model olması.

En azından şimdiye kadar biz bu şekilde biliyorduk. Geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni bir sızıntı yeni OnePlus modelleri hakkında pek çok soru işaretinin ortaya çıkmasına neden oldu. Bahse konu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videodaki OnePlus 7 olduğu iddia edilen telefonda çentikli bir ekran tasarımı ve dikey olarak konumlandırılmış çift ana kamera ile karşılaşıyoruz.

Halbuki şimdiye kadar sızdırılan görsellerde hep tam ekran tasarımı, pop-up ön kamera ve 3’lü ana kamera modülüne sahip bir modelle karşılaşmıştık.

İşte şimdiye kadar gördüğümüz versiyon aslında Pro modeliymiş. Yukarıdaki videoda gördüğümüz model ise standart versiyon. En azından sızdırılan son bilgiler bu yönde.

Apple ve Qualcomm anlaşmaya vardı