Nothing’in yakında çıkaracağı yeni ürünü belli oldu

Nothing Ear Stick

Davetiye sistemiyle sattığı Nothing Phone (1) ile başarı yakalayan Nothing’in çok yakında çıkaracağı yeni ürünün ne olduğu belli oldu.

OnePlus’ın kurucusu olan Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, merakla beklenen ilk akıllı telefonunu temmuz ayında piyasaya sürdü. Ancak şirket ilk telefonunu doğrudan satışa çıkarmak yerine ilginç bir strateji uygulayarak telefonu davetiye sistemi ile satışa çıkardı. İnsanların telefonu satın alabilmek için davetiye sırasına girmesi gerekiyordu. Şirket, bu strateji sayesinde telefonun daha çok ilgi göreceğini umuyordu. Nitekim öyle de oldu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan rakamlar, Nothing Phone (1)’in beklentileri büyük ölçüde karşıladığını gösterdi.

İlk akıllı telefonunun yakaladığı başarıyla birlikte iyi bir momentum yakalayan şirket, zaman kaybetmeden ürünlerine yenilerini eklemeyi planlıyor. Hatırlayacağınız gibi şirket geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak çok yakında üçüncü ürünlerini de piyasaya süreceklerini duyurmuştu. Nothing’in ilk açıklamada herhangi bir detay vermediği bu ürünün ne olacağı sonunda belli oldu.

ear stick

Şirketin piyasaya süreceği üçüncü ürün, Ear Stick adını taşıyan bir kablosuz kulaklık olacak. Bildiğiniz gibi şirketin piyasaya sürdüğü ilk ürün de bir kablosuz kulaklıktı. Onu ilk akıllı telefonu ile takip eden şirket, üçüncü ürünü ile yine kablosuz kulaklık pazarına dönüyor.

Bu yıl bitmeden kullanıcılarla buluşacağı açıklanan Ear Stick, oldukça ilginç, silindir bir tasarıma sahip. Kulaklık bu tasarımıyla daha çok bir kozmetik ürününü andırıyor. Zaten şirket de bu yeni ürününü bir defile sırasında görücüye çıkaracak.

Bugün paylaşılan fotoğraflarla birlikte silindir şeklindeki şarj kabını görme şansı yakaladığımız Ear Stick’in kendisinin de önümüzdeki günlerde yüzünü göstermesi bekleniyor.

Amazon yeni cihazlarını bu ay tanıtacak