Amazon yeni cihazlarını bu ay tanıtacak

Amazon cihazları

Amazon, 28 Eylül’de yeni bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Şirket bu etkinlikte en yeni cihazlarını görücüye çıkaracak.

Amazon daha çok alış veriş platformu ve Prime Video gibi servisleri ile adından söz ettiriyor olsa da donanım ve ev elektroniği alanında da ürünler ortaya koymaya devam ediyor. Akıllı TV cihazlarından Kindle tabletlerine pek çok farklı ürüne sahip olan şirket, bu ürünlere çok yakında yenilerini ekleyecek. Amerikalı teknoloji devi, bugün bir açıklama yaparak 28 Eylül’de yeni bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinlikte şirket yeni cihazlarını sergileyecek.

Amazon, teknoloji basınına gönderdiği davette bu etkinlikte tam olarak hangi cihazların ve ürünlerin tanıtılacağını açıklamadı. Ancak 28 Eylül’de en yeni cihazlarını, özelliklerini ve servislerini dünyayla paylaşacaklarını söyledi. Hatırlarsanız şirket geçtiğimiz yıl da tam 28 Eylül’de benzer bir etkinlik düzenlemiş ve o etkinlikte de yeni cihazlarını görücüye çıkarmıştı.

amazon cihazlari 3

Geçtiğimiz yılki etkinlik pek çok ilginç cihazın tanıtımına sahne olmuştu. Bunlardan biri Alexa’dan güç alan tekerlekli robot Astro’ydu. Astro geçen yılki etkinliğe damga vuran cihaz olmuştu. Diğer ürünler arasında Echo Show 15 ve Glow vardı. Şirket ayrıca Halo View akıllı bileklik ve Ring Alarm Pro’nun en son versiyonlarını da bu etkinlikte tanıtmıştı.

Amazon, 28 Eylül’de düzenleyeceği yeni etkinliği canlı yayınlamayacak. Ancak etkinliğe davet edilen basın mensuplarının tanıtılan yeni ürünler hakkındaki detaylı yazılarını ve videolarını kısa süre içinde paylaşması bekleniyor.

App Store fiyatlarına zam geliyor