Nothing Phone 2A Bu Hafta Tanıtılabilir

Nothing Phone 2

Temmuz ayında çıkan Nothing Phone 2’nin daha düşük maliyetli versiyonu olan Nothing Phone 2A, bu hafta resmi olarak tanıtılabilir.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ve davetiye sistemiyle sattığı ilk akıllı telefonu Nothing Phone (1) ile akıllı telefon pazarına iddialı bir giriş yapan Nothing, bu yıl da Nothing Phone 2’yi kullanıcılarla buluşturdu. İlk telefonunda olduğu gibi yeni akıllı telefonunu da davetiye sistemiyle satışa çıkaran şirket, bu sayede yine ilgi çekmeyi başardı ve satış rakamlarıyla amacına ulaştı. Yeni amiral gemisi telefonunun bu başarısıyla yeniden cesaret bulan şirket, yıl bitmeden bir telefonun daha lansmanını gerçekleştirebilir.

Ancak Nothing bu kez yeni bir amiral gemisi model çıkarmayacak. Bunun yerine Nothing Phone 2’nin farklı bir versiyonu olan Nothing Phone 2A’yı piyasaya sürecek. En azından son günlerde ortaya çıkan bilgiler buna işaret ediyor.

Nothing Phone 2A

Geçtiğimiz günlerde BIS kurumunun veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Nothing’in henüz tanıtmadığı, A142 model numaralı bir telefonun yolda olduğunu ortaya çıkardı. Burada yer alan bilgiler, bunun Nothing Phone 2A olacağı şeklinde yorumlandı. Bugün ortaya çıkan yeni bilgiler ise bu gizemli telefona dair ilk resmi detayları bu hafta öğrenebileceğimizi gösteriyor. Çünkü Nothing, resmi Twitter/X hesabındaki bio kısmını güncelleyerek, bu bölüme “bu hafta bir şey geliyor” ifadesini ekledi.

Yani anlayacağınız Nothing bu hafta önemli bir şeyin çıkışına hazırlanıyor. Haliyle bu noktada akla gelen ilk seçenek de geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan A142 model numaralı akıllı telefon oluyor. Bu telefon hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak elimizdeki kısıtlı bilgi, bunun Nothing Phone 2’nin daha düşük bir maliyetli versiyonu olacağına işaret ediyor.

OnePlus 12 Resmen Tanıtıldı