Nothing Phone 2A İlk Kez Görüldü

Nothing Phone (2)

Nothing Phone 2’nin daha düşük maliyetli versiyonu olan Nothing Phone 2A’nın yeni görselleri ve teknik özellikleri sızdırıldı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ve davetiye sistemiyle sattığı ilk akıllı telefonu Nothing Phone (1) ile akıllı telefon pazarına iddialı bir giriş yapan Nothing, bu yıl da Nothing Phone 2’yi kullanıcılarla buluşturdu. Nothing Phone (1)’de olduğu gibi Nothing Phone (2)’yi de davetiye sistemiyle satışa çıkaran şirket, bu sayede yine ilgi çekmeyi başardı ve satış rakamlarıyla amacına ulaştı. Yeni amiral gemisi telefonunun bu başarısıyla yeniden cesaret bulan şirket, çok yakında üçüncü telefonunu da çıkaracak.

Ancak bu yeni telefon Nothing Phone 3 değil, Nothing Phone 2A olacak. Temmuz ayında çıkan Nothing Phone (2)’nin daha düşük maliyetli versiyonu olacak bu telefonun ay başında tanıtılabileceği konuşuluyordu. Ancak Nothing yeni telefonu için henüz resmi bir lansman tarihi açıklamadı. Biz telefonun tanıtılmasını beklerken, telefonun özelliklerini ve tasarımını açık eden yeni bir sızıntı geldi.

Nothing Phone 2A

Nothing Phone 2A’nın sızdırılan ilk görseli, telefonun Nothing’in diğer telefonlarından farklı bir arka panel tasarımına sahip olacağını gösteriyor. Sızan bu bilgilere göre Nothing’in yeni telefonu Dimensity 7200 yonga setinden güç alacak. Sızdırılan görselde yer alan bilgilere göre bu yonga setine 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Nothing Phone 2A 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunuyor. Her ikisinin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel olacak.

Amazon ve Google 2024’e Damga Vurabilir