Nothing Phone (2)’nin yeni görselleri sızdırıldı

Nothing Phone (2)

Temmuz ayında piyasaya sürülecek olan Nothing Phone (2)’nin tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren yeni görseller ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ve davetiye sistemiyle sattığı ilk akıllı telefonu Nothing Phone (1) ile istediği başarıyı yakalayan Nothing, bu yıl da yeni akıllı telefonunu kullanıcılarla buluşturacak. OnePlus’ın kurucusu olan Carl Pei’nin kurucusu olduğu Nothing’in merakla beklenen yeni telefonu Nothing Phone (2), önümüzdeki ay piyasaya sürülecek. Henüz telefonun lansmanı için net bir tarih açıklanmamış olsa da Pei kısa süre önce yaptığı açıklamayla telefonun temmuz ayında çıkacağını doğruladı.

Biz Nothing’in yeni akıllı telefonunu resmi olarak tanıtması için beklerken, telefon hakkında sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun tasarımını detaylı bir şekilde gözler önüne seren yeni görselleri internete sızdırıldı. Nothing’in telefonlarının alamet-i farikası olacak gibi görünen saydam arka panel Nothing Phone (2)’de de karşımıza çıkıyor. Telefonun tasarım olarak öncülünden en büyük farkı ise daha kıvrımlı bir tasarıma sahip olması olacak gibi görünüyor.

nothing phone 2

Daha önce gelen bilgilere göre Nothing Phone (2), Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç olacak. Bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB LPDDR5 RAM eşlik edecek. UFS 3.1 depolama teknolojisi kullanan telefonda dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB.

Nothing’in yeni telefonu 6.55 inçlik AMOLED ekranla geliyor. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenileme hızı 120 Hz olacak. Telefonun ekranının altında bir parmak izi sensörü yer alacak.

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Buna bir geniş açılı lens ile derinlik sensörü gibi yardımcı bir lensin eşlik etmesi bekleniyor. Batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 4700 mAh’lık bir batarya ve kablosuz şarj özelliği çıkıyor ama şarj hızı henüz netlik kazanmış değil.

Meta’dan Apple’a çalım: Meta Quest 3 tanıtıldı