Nothing Phone (2a)’nın Tasarımı Sonunda Net Bir Şekilde Görüldü

Nothing Phone (2a)

5 Mart’ta resmi olarak tanıtılacak olan Nothing Phone (2a)’nın sızdırılan yeni görselleri, telefonun tasarımını ilk kez net bir şekilde görmemizi sağladı.

Bildiğiniz gibi Nothing, çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Ancak bu yeni telefon Nothing Phone 3 değil, temmuz ayında piyasaya sürülen Nothing Phone 2’nin yeni bir versiyonu olan Nothing Phone (2a) olacak. Nothing’in yeni telefonu bugüne kadar pek çok sızıntıya konu oldu ama buna rağmen telefonun tasarımını net bir şekilde gösteren bir görsel göremedik. Ancak bu durum bugün değişti. Telefonun tasarımını net bir şekilde gözler önüne seren ilk görseller nihayet ortaya çıktı.

Nothing Phone (2a), Nothing’in diğer telefonlarından farklı bir arka panel tasarımına sahip. Nothing, daha düşük fiyatlı bu telefonunda, ilk iki telefonunda bulunan saydam arka paneli daha düz bir tasarımla değiştiriyor.

Nothing Phone 2a 2 1

Telefon, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, çözünürlüğü ise 1084 x 2412 piksel olacak. Telefonun arka yüzünde çift arka kamera bulunuyor. Her ikisinin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Telefonun selfie kamerası 32 megapiksellik Sony IMX615 olacak.

Bugüne kadar gelen sızıntılarda, telefonun MediaTek’in Dimensity 7200 yonga setini kullanacağı söyleniyordu. Bu bilginin birden fazla kaynak tarafından paylaşılması, doğru olduğunu düşünmemize sebep oldu. Ancak Carl Pei, birkaç gün önce sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak, telefonun iddia edildiği gibi Dimensity 7200 yonga setini kullanmayacağını söyledi. Bu da Nothing Phone (2a)’nın büyük ihtimalle Dimensity 7200’ün özel bir versiyonunu kullanacağı şeklinde yorumlandı.

Tüm bu detaylar, telefonun 5 Mart’ta resmi olarak tanıtılmasıyla netlik kazanacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Nothing Phone 2a 4 Nothing Phone 21

Meizu Akıllı Telefon Pazarından Çekiliyor