Nothing Phone 2 sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı

Nothing Phone 1

Akıllı telefon dünyasına çok geç katılan ancak kullanıcılardan son derece olumlu geri bildirimler alan Nothing Phone serisi ikinci modeline kavuşmak için artık gün sayıyor.

Nothing Phone 2 sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Nothing şirketi, başarıya ulaşan Nothing Phone (1) modelinin ardından Nothing Phone (2) modeli için lansman yapmaya hazırlanıyor. Bu akıllı telefon, Kore’nin Ulusal Radyo Araştırma Ajansı (NRRA) tarafından radyo dalgası sertifikası ile donatıldı.

nothing phone 2 1

Nothing’in kurucusu Carl Pei, daha önce yaptığı bir açıklamada, Nothing Phone (2)‘nin ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülmesini planladıklarını, daha sonrasında ise diğer ülkelerdeki kullanıcılarla buluşacağını belirtti. Bu durum, akıllı telefonun BIS Sertifikasyon web sitesinde ve Flipkart’ta görünmesiyle desteklendi ve Hindistan’da da yakın bir süre içerisinde piyasaya çıkacağına dair kesin bir inanış oluştu.

Nothing Phone (2)

Nothing Phone 2 sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı

Nothing Phone (2), radyo dalgası sertifikasını Kore’de alarak, bu pazarda da yakın zamanda piyasaya sürülme olasılığını arttırdı. Özelliklerine gelecek olursak, Nothing Phone (2)’nin Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceği kesinleşti. Geekbench listelemesine göre cihaz, kutusundan 12 GB RAM ve Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkacak. Cihazın 4700 mAh’lik bir batarya ile uzun süreli kullanım imkanı sağlaması bekleniyor.

Nothing Phone 1

Nothing Phone 2’nin ekranının 6.67 inç büyüklüğünde, 1080×2400 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Kamera özellikleri arasında, 50 MP ana kamera ile donatılmış çift kamera kurulumunun bulunduğu belirtiliyor. Carl Pei, Forbes ile gerçekleştirdiği bir röportajda Nothing Phone (2)’nin Temmuz 2023’te küresel olarak piyasaya sürüleceğini ifade etti. Nothing Phone 2 sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Et talebini karşılamak için altı yılda 800 milyondan fazla Amazon ağacı kesildi