Nothing şeffaf şarj kablosu üretecek!

Nothing Phone

Nothing şirketinin kurucusu Carl Pei, şeffaf tasarım işini iyice abartmışa benziyor. Şirket şimdi de USB Type-C cihazı için bu fikrini uygulamaya karar vermiş.

Nothing şeffaf şarj kablosu üretecek! Nothing, 11 Temmuz’da Phone (2) modelini sunmayı planlıyor. Marka, bu beklenen ürünle ilgili bir dizi detayı onayladı. Şimdi, şirketin CEO’su Carl Pei, bir şeffaf USB Type-C kablosunu duyurdu. Bu aksesuar, muhtemelen sadece Nothing Phone (2) için özel olacak.

Nothing Phone 2

Carl Pei, bir şeffaf USB Type-C kablosunun fotoğrafını Twitter’da yayınladı ve güzelliğini belirtti. Bu aksesuar, şeffaf tasarıma sahip olan akıllı telefon ve TWS kulaklıklarının ardından markanın üçüncü ürünü olacak. Görüntü, Nothing USB Type-C kablosunun her iki uçta da plastik kapakların yerine şeffaf kapakların bulunduğunu gösteriyor. Bağlantı noktalarının içinde bir Nothing logosu da belirgin şekilde gözüküyor. Dikkat çeken bir diğer nokta ise kablonun kalanının, yani kablonun ana gövdesinin, normal kablolar gibi farklı malzemelerden yapıldığıdır. Aksesuar, beyaz renk seçeneği ile görüntülendi.

Nothing Ear 2

Nothing şeffaf şarj kablosu üretecek!

Nothing USB Type-C kablosunun sadece yaklaşan Phone (2) modeli için mi özel olacağı henüz kesin değil. Aksesuarın ayrı olarak satılıp satılmayacağı ya da akıllı telefonla birlikte mi paketleneceği de belirsiz.

nothing

Phone (2) modelinin temel özellikleri hakkında bilinenler arasında, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceği ve 4.700mAh pil birimi ile donatılacağı bilgileri yer alıyor. Şeffaf bir tasarımı ve şarj bobininin etrafını saran çok sayıda küçük şeritten oluşan yeniden tasarlanmış Glyph arayüzüne sahip olacak. Cihaz, RAW HDR formatı ve 4K 60 fps video kayıt özelliklerini sağlayacak. Bu yükseltmelere rağmen, telefonun önemli bir fiyat artışı yaşamayacağı açıklandı. Ek olarak, cihazın Hindistan’da üretileceği belirtildi. Nothing şeffaf şarj kablosu üretecek!

İddia: iPhone 15 Ultra bu sene çıkabilir