Motorola Razr 40 Ultra tüm dünyaya yayılıyor

Motorola Razr 2023

Çin merkezli teknoloji devi Motorola tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Motorola Razr 40 serisi şimdi tüm dünyaya yayılıyor.

Motorola Razr 40 Ultra tüm dünyaya yayılıyor. Motorola, ana şirketi Lenovo’nun temel pazarı olan Çin’de, Razr 40 ve Razr 40 Ultra adını verdiği yeni katlanabilir akıllı telefonlarını kısa bir süre önce duyurdu. Bu iki model şimdi küresel pazarlar için de tanıtıldı ancak isimlendirmelerde bir fark var. Kuzey Amerika’da Razr 40, Razr olarak; Razr 40 Ultra ise Razr+ olarak adlandırılacak.

Motorola Razr 2023

Bir önceki duyurumuzda tanıttığımız bu telefonlar Euro Bölgesi’nde satışa sunulacak. Razr 40 modeli 799 Euro, Razr 40 Ultra modeli ise 1.199 Euro fiyat etiketiyle piyasada olacak.

Razr 40 Ultra, bugün itibariyle Avrupa’da mevcut ve önümüzdeki haftalarda Latin Amerika ve Asya pazarlarına da sürülecek.

Motorola Razr 2023

Motorola Razr 40 Ultra tüm dünyaya yayılıyor

ABD’de, 256GB depolama alanına sahip Razr+ modeli 23 Haziran’da Motorola, Amazon, Best Buy, AT&T, T-Mobile, Google Fi, Optimum Mobile ve Spectrum Mobile tarafından satışa çıkacak. Bu modelin fiyatı 999 dolar olacak ve ön siparişleri 16 Haziran’da başlayacak. Canlı Pembe renk seçeneği ise yalnızca Motorola’nın çevrimiçi mağazasında ve T-Mobile’da bulunabilecek.

Motorola Razr 2023 4

Kanada’da ise Razr+ modeli, 16 Haziran’da ön siparişe açılacak ve 23 Haziran’da Motorola’nın web sitesi ve belirli operatörler ile ulusal perakendeciler aracılığıyla tam anlamıyla satışa sunulacak. Bu modelin fiyatı 1.299,99 Kanada doları olacak.

Razr modeli, “önümüzdeki aylarda” Kuzey Amerika’ya ulaşacak ancak fiyatı hala netleşmedi. Ayrıca bu model, yakın bir zaman içerisinde “Avrupa, Latin Amerika ve Asya’daki belirli pazarlarda” satışa sunulacak. Motorola Razr 40 Ultra tüm dünyaya yayılıyor.

PSG futbol kulübü ile yollarını ayırmıştı! Lionel Messi Türkiye’ye geliyor!