Nothing Phone 3 İlk Kez Görüldü

Nothing Phone 2

Nothing’in kurucusu Carl Pei’nin Nothing OS’ta yapılan değişiklikleri göstermek için paylaştığı görsel, Nothing Phone 3’ün ilk kez görülmesini sağladı.

OnePlus’ın kurucusu olan Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, ilginç tasarımlı akıllı telefonları Nothing Phone’larla akıllı telefon pazarında adından söz ettiren bir şirket haline geldi. Son dönemde çıkardığı Nothing Phone 2 ve Nothing Phone (2a) gibi modellerle de başarı yakalayan şirket, yeni amiral gemisi akıllı telefonunu kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu telefonun çıkışına daha uzunca bir süre olsa da Carl Pei’nin dikkatsizce yaptığı bir paylaşım sayesinde bu telefonu erkenden görme şansı yakalamış olabiliriz.

Carl Pei dün, Nothing OS kullanıcı arayüzüne gelen yenilikleri sergilemek için X üzerinden bir paylaşım yaptı. Söz konusu bu paylaşımda bulunan görsellerde, Nothing OS’nin yenilenmiş versiyonu bulunuyordu. Bu yüzden dikkatler de buraya çevrildi. Ancak Carl Pei’nin paylaştığı bu görsellerdeki telefonun şu anda piyasada olmayan bir model olması dikkatlerden kaçmadı. Kısa süre sonra insanlar bunun Nothing Phone 3 olabileceğini söylemeye başladı. Hatasını fark eden Carl Pei bu paylaşımı sildi ama bu sırada Nothing Phone 3’ün ilk görseli internete yayılmış oldu.

Nothing Phone 3

Bu görsele bakınca, telefonun sağ tarafında Nothing Phone 1, 2 ve 2a’da olmayan yeni bir tuşun olması dikkat çekiyor. Bu yeni tuşun fonksiyonu tam olarak bilinmiyor. Ancak yapay zeka ile ilgili olacağı düşünülüyor. Bildiğiniz gibi gelen bilgiler, iPhone 16 serisinde telefonun sağ tarafına yeni bir tuş ekleneceğini ve bunun yapay zeka için kullanılacağını söylüyor. Görünen o ki Nothing de iPhone 16’dakine benzer bir değişiklik yapacak. Şirketin ChatGPT’yi Nothing OS’a entegre edeceğini açıklaması da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Elektrikli Otomobiller Yayalar İçin Daha Tehlikeli