Nothing Phone 3’ten Kötü Haber

Nothing Phone (2a) Special Edition

Normalde temmuz ayında piyasaya sürülmesi beklenen Nothing Phone 3’ün çıkışı gecikecek. Hem de öyle birkaç haftalığına da değil.

Saydam arka panelleriyle diğer telefonlardan ayrılan Nothing telefonları, son yıllarda kendi tarzını yaratmayı başaran ender telefonlardan oldu. Bu esnada kendi kullanıcı kitlesini de yaratmayı başardı. Nitekim şirketin şu ana kadar çıkardığı üç telefon da kendi çaplarında başarı yakaladı. Bu yüzden şirketin sıradaki telefonu olacağı düşünülen Nothing Phone 3 de merakla bekleniyordu.

Şirket bir önceki amiral gemisi olan Nothing Phone 2’yi temmuz ayında piyasaya sürdüğü için, Nothing Phone 3’ün de büyük ihtimalle temmuz ayında çıkacağı konuşuluyordu. Hatta geçtiğimiz günlerde telefona ait olduğu söylenen ilk görselleri de görme şansı yakalamıştık. Ancak gelen son bilgiler gösteriyor ki bu telefon beklediğimiz gibi temmuz ayında çıkmayacak. Aksine beklediğimizden çok daha ileri bir tarihte piyasaya sürülecek.

Nothing Phone 3

Çünkü gelen son bilgiler, Nothing Phone 3’ün çıkışının 2025’e kalacağını söylüyor. Üstelik bu bilginin kaynağı bir sızıntı değil. Nothing CEO’su Carl Pei, bu kayda değer gecikmeyi doğrudan kendisi duyurdu.

Normalde 2024 yazında çıkması beklenen bu telefonun 2025’e kadar ertelenmesinin sebebi ise yapay zeka. Carl Pei telefonu önümüzdeki ay birkaç yapay zeka özelliğiyle piyasaya sürmek yerine, acele etmeyip tüm kullanıcı arayüzünü yenileyeceklerini ve yapay zeka özellikleriyle donatılmış yeni nesil bir telefon çıkaracaklarını söylüyor. Pei’nin “uygulama sonrası dünya” gibi ifadeler kullanması, gerçekten yenilikçi bir cihaz üzerinde çalıştıklarını düşündürüyor. Bu hayali gerçeği dönüştürüp dönüştüremeyeceklerini bekleyip göreceğiz.

Motorola Edge 2024 Resmen Tanıtıldı