Netflix Cowboy Bebop yapımı animecilerin beğenisini topladı!

Netflix Cowboy Bebop yapımı animecilerin beğenisini topladı!

Netflix geçtiğimiz günlerde meşhur anime Cowboy Bebop’un dizi versiyonunu yayınladı. Aynı dönemde yapımın anime versiyonunu da yayınlanan yayın akışı devi izleyicilerin takdirini topladı. İşte detaylar.

Genelde anime severler bir animenin dizi versiyonunu beğeniyle karşılamaz. Ancak Netflix bu kalıpları yıktı ve izleyicilerin beğenisini kazanan bir yapım yayınladı. Dizinin hayranlarının çoğu hali hazırda anime versiyonunu sevenlerden oluşuyor. Ancak bu yine de yayın akışı devinin yeni kitlelere ulaşmasını engellemedi. Daha önce de en popüler animeler arasında yer alan Death Note’un dizi versiyonu hayranlar tarafından oldukça eleştirilmişti. Bu nedenle yayın akışı devi Cowboy Bebop’un hem anime hem de dizi versiyonunu aynı anda yayınlayarak risk aldı diyebiliriz.

Netflix Cowboy Bebop yapımı animecilerin beğenisini topladı!

Cowboy Bebop, hem platform hem de hayranlar için animelerin dizi versiyonları için bir umut ışığı oldu. Umut verici kadrosu ve yapımda yer alan isimlerle anime daha gelmeden hayranlar tarafından olumlu karşılanmıştı. Daniella Pineda, John Cho ve John Cho’dan oluşan umut verici oyuncu kadrosu beklentileri kısa sürede yükseltmişti. Her kesim diziden bir parça bulabiliyor. Western sevenler için içerikle ve hatta samuray filmlerinden bir parça bile mevcut. Yayın akışı devi son zamanlarda animelere fazlasıyla yönelmiş durumda. Şirket platformundaki anime içeriklerini artırıyor. Asya yapımlarına olan ilginin artmasının da bunda büyük bir etkisi var diyebiliriz.

Kripto para sigortası geliyor: Zararınızı sigorta karşılayacak