Netflix izleyicileri sevilen yapımın iptali ile şok oldu

Netflix izleyicileri sevilen yapımın iptali ile şok oldu

Netflix sevilen çok fazla yapıma sahip ve şimdi bir yenisi hakkında kötü haber geldi. İşte tüm detaylar.

Netflix hayranları, yayın hizmetinin, mükemmel %100 Rotten Tomatoes puanına sahip popüler animasyon dizisi My Dad the Bounty Hunter’ı iptal ettiğini duyunca hayal kırıklığına uğradı.

Babam Ödül Avcısı Netflix’in en iyi animasyon dizileri arasında yer aldı. What’s On Netflix’in izleme verilerine göre, birinci ve ikinci sezonların her ikisi de dünya çapında toplam 27 milyon izlenmeye sahip; ikincisi, Ağustos 2023’te bir hafta boyunca yayıncının küresel ilk 10’u arasında yer aldı.

Netflix izleyicileri sevilen yapımın iptali ile şok oldu

Dizi büyük övgüler aldı ve Rotten Tomatoes’da %100 puan aldı; bu da diziye kesinlikle en iyi yayın akışı devi dizileri listemizde değerli bir yer kazandıracaktır. Ancak bu örnek derecelendirmeye rağmen Netflix tarafından kurtarılması yeterli olmadı.

Ödül Avcısı Babamın konusu nedir?

Ödül Avcısı Babam, çocukları onun galaksiler arası bir ödül avcısı olduğunu keşfeden ve uzay maceralarında ona katılan bir babayı konu alıyor. Dizide Chelsea Peretti (Brooklyn Nine-Nine), Laz Alonso (Avatar), Priah Ferguson (Stranger Things) ve Tim Meadows (Mean Girls) gibi yıldızlarla dolu bir seslendirme kadrosu mevcut. Ancak dizinin yaratıcılarından Everett Downing Jr.’ın My Dad the Bounty Hunter’ın üçüncü sezonunun olmayacağını onaylamasıyla uzay maceraları resmi olarak sona erdi. Dizi için daha fazla açıklama yapılmadı.

TikTok gençlerin yeni haber kaynağı olma yolunda ilerlemeye devam ediyor