Netflix Yeni Reality Programı İle Tepki Çekti

Netflix Yeni Reality Programı İle Tepki Çekti

Netflix son yıllarda reality showlarına fazlasıyla yatırım yaptı ancak her show aynı oranda beğenilmiyor. İşte tüm detaylar.

Netflix reality showları ile gündeme gelmeye devam ediyor ancak bazı showlar eleştiri alıyor. Yayın akışı devinin en yeni realite TV showu, Big Brother ve BBC’nin sürpriz hit dizisi The Traitors ile karşılaştırılmasının ardından internette heyecan yarattı. Big Brother da The Traitors da önceden yayınlanan ve çok sevilen programlar arasında yer alıyor, bu ikisinin arasında bir deneyim sunan program çok fazla sevildi denebilir. The Trust: A Game of Greed, 10 Ocak Çarşamba günü yayın platformunda yayınlandı ve şu anda Birleşik Krallık’taki en iyi 10 dizi arasında yer alıyor.

Netflix Yeni Reality Programı İle Tepki Çekti

“Sosyal deney”, geniş i 11 yabancının, aralarında eşit olarak paylaştırılması gereken 250.000 dolarlık (196.000 £) bir ödül almasına odaklanıyor. Ancak yarışmacılar pastadan daha büyük bir pay almak istiyorlarsa birbirlerine ihanet edebilirler. Sunucu ve eski CNN sunucusu Brooke Baldwin, “Hepsi kazanan olarak başlıyor ve eğer paylaşırlarsa kazanan olarak ayrılabilirler” diye açıklıyor. Yarışmacılar ayrıca sekiz hafta boyunca “Güven duyacakları” insanlarla yaşarken hem paranın peşinden gidiyorlar hem de sosyal ilişkiler kuruyorlar. Paranın insanlara neler yaptırdığını görmek ise oldukça heyecanlı denebilir. Türkiye’de de fazlasıyla sevilen reality show şimdiden üst listelere yerleşmiş durumda. Siz de bu hafta sonu izleyecek eğlenceli bir şeyler arıyorsanız Netflix, Güven sizin için iyi bir içerik olabilir.

Apple Vision Pro’un Pili İçin Özel Klips Geliştirdi