Stranger Things animesi geliyor

Stranger Things animesi

Netflix’in sevilen dizisi Stranger Things ile aynı evrende geçen bir anime dizisi geliyor. Bu anime dizisi 1980’lerin Tokyo’sunda geçecek.

Stranger Things, ilk çıktığı günden beri Netflix’in en çok izlenen dizileri arasında yer alıyordu. Ancak dizi bu yıl yayınlanan dördüncü sezonuyla birlikte apayrı bir boyuta taşındı. Dördüncü sezon o kadar popüler oldu ki daha önce diziyi hiç izlememiş kişilerin bile diziye başlayıp dört sezonu üst üste izlemesine vesile oldu. Bu sayede Stranger Things, Netflix’in en çok izlenen İngilizce dizisi haline geldi. Tüm Netflix dizileri hesaba katıldığında ise Squid Game’in ardından ikinci sıraya yerleşti.

İzleyicilerden büyük ilgi gören bu evreni farklı projelerle daha da genişleterek bir nevi sinematik bir evren kurmak isteyen Netflix, bu amaç doğrultusunda ilk adımları atmaya başladı. Dizi ile aynı evrende geçen bu yan projelerin ilki ise bir anime dizisi olacak.

stranger things anime 2

What’s On Netflix tarafından paylaşılan bilgilere göre popüler dizi ile aynı evrende geçen ilk spin-off projesi Stranger Things: Tokyo adını taşıyan bir anime dizisi olacak. Anime dizisi, adından anlaşılacağı üzere Tokyo’da geçecek ve Eleven ile arkadaşlarının hikayesinden bağımsız bir hikaye anlatacak.

What’s On Netflix tarafından ele geçirilen bilgilere göre anime dizisi, 1980’lerde, Tokyo’nun kırsal kesiminde geçecek ve video oyun düşkünü iki erkek kardeşin Upside Down ile tanışmaları ile başlayan maceralarını anlatacak.

DaVinci Resolve sonunda iPad’e geldi