Netflix Terminator serisini anime yapıyor!

Netflix Terminator serisini anime yapıyor!

Netflix Terminator animesi hazırlıyor! Platform, Ghost in the Shell serisinin arkasındaki efsanevi stüdyodan bir Terminator animesini yayınlayacak. Yayın devi olay örgüsüyle ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmadı, ancak Netflix için Project Power üzerinde çalışan şovmen Mattson Tomlin, Variety’ye seriye “gelenekleri bozan, beklentileri alt üst eden ve gerçek cesarete sahip” bir şekilde yaklaşmayı planladığını söyledi.

Netflix Ghost In The Shell stüdyosu ile bilikte Terminator serisini anime yapıyor!

Netflix, son aylarda animeye çok yatırım yapıyor. Bu ayın başlarında, Mart ayında Dota 2 animasyon serisini yayınlamak için en çok Korra Efsanesi ve Voltron: Efsanevi Savunmacı’yı yapmakla tanınan Valve ve Studio MIR ile çalıştığını duyurdu. Ayrıca John Wick’in ortak yaratıcısı Derek Kolstad’dan yolda bir Splinter Cell gösterisi var. Sırada bilim kurgu dünyasının en ünlü filmlerinden biri olan Terminator var. Bu, Netflix’in Production I.G ile ilk çalışması değil. Ghost in the Shell çalışmasının ötesinde, stüdyo PsychoPass serisi ve çılgınca popüler spor animesi Haikyu !! ile biliniyor. Netflix ile Production I.G, 2018’de uzun zamandır beklenen ikinci sezonun önümüzdeki ay Netflix’te çıkmasıyla başlayan B: The Beginning adlı orijinal bir dizi üretti.

Netflix’in Japonya ve anime başkan yardımcısı John Derderian, Variety’ye yaptığı açıklamada, “Terminatör şimdiye kadar yaratılmış en ikonik bilim kurgu hikayelerinden biri ve zamanla dünyamızla daha alakalı hale geldi” dedi. “Yeni animasyon dizisi bu evreni daha önce hiç yapılmamış bir şekilde keşfedecek. Makineler ve insanlar arasındaki destansı savaşta hayranların bu harika yeni bölümü deneyimlemesini bekleyemeyiz. ” Yapım I.G’ye ek olarak, Netflix’in son iki Terminatör filminin arkasındaki yapım şirketi olan Skydance Media’yı da getirdiği bildirildi.

Huawei akıllı telefon pazarında kan kaybediyor