Motorola Edge 40 Pro hakkında ilk detaylar ortaya çıktı

Motorola Edge 40 Pro

Motorola Edge 40 Pro’nun teknik özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Telefon 125W hızlı şarj özelliğiyle geliyor.

Bildiğiniz gibi Motorola, Edge serisinin en yeni üyesi olan Motorola Edge 30 Ultra’yı eylül ayında resmen tanıttı; kısa süre sonra da satışa sundu. Edge 30 Ultra’nın çıkışının ardından gözünü Edge sersinin bir sonraki üyesine çeviren Motorola, Edge 40 Pro için hazırlıklara başlamış durumda.

Önümüzdeki yılın ilk yarısında kullanıcılarla buluşacağı tahmin edilen Motorola Edge 40 Pro’nun çıkışı için bekleyiş sürerken, telefon hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

motorola edge 40 pro

Motorola Edge 40 Pro, geçtiğimiz günlerde FCC’den sertifika alırken görüldü. FCC veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özellikleri hakkında ilk detayları ortaya çıkardı. Edge 40 Pro, 125W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Telefonda kablosuz şarj özelliği de olacak ama kablosuz şarj da şarj hızının ne olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Öte yandan FCC’de yer alan bilgiler telefonun iki farklı versiyonla satışa sunulacağını gösteriyor: İlk versiyon tek SIM’li olacak. İkinci versiyon ise biri fiziki diğer e-SIM olmak üzere çift SIM özelliğine sahip olacak.

motorola edge 40 pro 3

FCC’de yer alan bu bilgiler, bu ayın başında TENAA’dan geçerken görülen Motorola modelinin de Edge 40 Pro olduğunu düşündürüyor. Hatırlarsanız o telefon 6.67 inçlik bir ekrana sahipti ve Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alıyordu. Telefonun RAM seçeneklerinin 8 GB’dan başlayıp 18 GB’a kadar çıkacağı söyleniyordu. Ayrıca telefonun depolama alanının ise 128 GB’dan başlayıp 512 GB’a kadar çıkacağı belirtiliyordu. TENAA’da görülen bu telefonun gerçekten Edge 40 Pro olup olmadığını önümüzdeki günlerde daha fazla detay ortaya çıkınca anlayacağız.

Lucid elektrikli SUV’u Gravity’yi tanıttı