Motorola Edge X30 tasarımıyla dikkat çekiyor!

Motorola Edge X30

Motorola’nın tanıtmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonu ile ilgili detaylar sızdı. Motorola Edge 30 Pro’nun render görüntüleri sızdı. İşte detaylar.

Motorola Edge X30 tasarımıyla dikkat çekiyor! Motorola, geçen yılın sonlarında Çin’de piyasaya sürülen Motorola Edge X30’u temel alan küresel pazarlar için yeni bir amiral gemisi modeli hazırlıyor. Hazırlıkları süren yeni modelin Motorola Edge 30 Pro olarak adlandırılacağı söylendi.  Geçtiğimiz günlerde render görüntüleri sızan Motorola Edge 30 Pro tasvirlerini yansıtacağı iddia edildi.

91 mobiles tarafından teslim edildiği ve X30‘larla neredeyse aynı bir tasarıma sahip olduğu biliniyor. Ancak bu durum telefon üreticisi Motorola’nın Çin’deki orijinal X30’un yanında bulunan parmak izi okuyucuyu ekranın altına taşıdığı ve arkadaki logoyu yeniden konumlandırdığını öne süren daha önce sızdırılmış görüntülerle çelişiyor.

Motorola Edge X30 1

Motorola Edge X30 tasarımıyla dikkat çekiyor!

Bu durum iki olası senaryo ortaya çıkarıyor. İki gruptan biri hatalı olabilir veya Motorola iki el cihazını piyasaya sürmeyi planlıyor olabilir. Ancak, daha sonra söz konusu olsa bile şu an için ikisi de UD selfie kameralı Special Edition olmayacak.

Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da renkler. Telefonun Çince versiyonu beyaz ve siyah renklerde karşımıza çıkarken renderlarda gösterilen renkler daha çok gri ve mavi gibi görünüyor, bu yüzden biraz farklılık gösterebileceği düşünülüyor. Motorola Edge 30 Pro’nun şubat ayında düzenlenecek bir etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunulacağı söyleniyor.

Güneş fırtınasına hazırlıksız yakalanabiliriz: Bilim insanları uyardı