Motorola Edge 30 Fusion görüldü

Motorola Edge 30 Fusion

Motorola S30 Pro’nun Çin dışına sunulacak versiyonu olan Motorola Edge 30 Fusion, sızdırılan görseller sayesinde görüldü.

Bildiğiniz gibi Motorola bu ayın başında yeni amiral gemisi akıllı telefonları Motorola X30 Pro ve S30 Pro’yu resmi olarak tanıttı. İlk olarak Çin’de piyasaya sürülen bu telefonların yakında diğer pazarlara da çıkması bekleniyor. Ancak bu telefonlar Çin dışına Motorola’nın Edge serisinin bir parçası olarak çıkacak. Bugün sızdırılan görseller sayesinde görme şansı yakaladığımız Motorola Edge 30 Fusion da işte bu telefonlardan biri olacak. Özelliklerine bakılırsa Edge 30 Fusion, Motorola S30 Pro’nun bir versiyonu.

Bugün sızdırılan görseller, Edge 30 Fusion’ın tasarım olarak Motorola S30 Pro ile birebir aynı olduğunu gösteriyor. Telefonun teknik özellikleri hakkında net bir bilgi bulunmuyor ama teknik özelliklerin de Motorola S30 Pro ile aynı olacağını varsayabiliriz.

Eğer özellikleri Motorola S30 Pro ile aynı çıkarsa Motorola Edge 30 Fusion, Snapdragon 888+ yonga setinden güç alacaktır. S30 Pro, 6.55 inç P-OLED, kıvrımlı ekranla geliyor. Telefonun bataryası ise 4400 mAh. Bu batarya 68W hızlı şarj ile dolduruluyor.

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona 13 megapiksellik geniş açılı lens ve 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel.

Motorla, Edge 30 Fusion’ın ne zaman satışa sunulacağını açıklamadı. Ancak son dönemde sızıntıların sıklaştığı göz önüne alınarak telefonun çok yakında raflardaki yerini alması bekleniyor.

Motorola Edge 30 Fusion 2

Galaksideki en genç gezegen bulunmuş olabilir